Δημοσίευση ΔΡΑΣΗΣ «e-λιανικό» για την κατασκευή/αναβάθμιση e-shop


13 Φεβρουαρίου 2021

Σχετικά με το πρόγραμμα επιδότησης

Η Δράση «e-λιανικό» έχει στόχο την επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας κορωνοϊού (COVID-19), να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού αυτών, να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους και να διασφαλιστεί η συνέχεια της οικονομικής δραστηριότητας τους.

Επιδοτούνται αιτήσεις μέχρι 5000 ευρώ για κάθε επιχείρηση με διακριτό ΑΦΜ

Για να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ, βρείτε αναλυτικά την δημοσίευση εδώ 

Γιατί στην DWHITE;

Προσφέρουμε 11 χρόνια επιτυχημένης πορείας και εμπειρίας στην κατασκευή και διαχείριση e-shop λιανικής – χονδρικής. Αυτή είναι και η εγγύηση ότι θα παραλάβετε έγκαιρα, ένα αξιόπιστο και λειτουργικό e-shop που θα ανταποκρίνεται απολύτα στις εταιρικές ανάγκες και στόχους σας.

Όμως, στην DWHITE η συνεργασία και η σχέση με τον πελάτη ΔΕΝ σταματάει με την παράδοση του έργου. Για εμάς, ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην συνεχή υποστήριξη και συμβουλευτική για να αντιμετωπίζονται έγκαιρα και αποτελεσματικά νέες απαιτήσεις και τεχνικά ζητήματα που τυχόν προκύπτουν. Άλλωστε, γνωρίζουμε καλά, ότι ένα ικανοποιητικό customer service στον κλάδο μας είναι η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό και ο λόγος που καθιστά τον πελάτη ευχαριστημένο. Είναι και ο λόγος που το έργο σας φθάνει στο επίπεδο που επιθυμείτε και το brand σας αποκτά την online εταιρική ταυτότητα που του αρμόζει.

Τέλος, για την σίγουρη επιτυχία της αίτησης, συνεργαζόμαστε με έμπειρους συμβούλους που μπορούν να αναλάβουν την σωστή διαχείριση και σύνταξη του φακέλου σας με σκοπό την ένταξη σας στο πρόγραμμα επιδότησης.

 

Top
Font Resize