Brentas Reliable Water Solutions

Στόχος μέσω αυτού του Project ήταν να αναδείξουμε τα προϊόντα της εταιρείας Brendas με έναν τρόπο που να αποδίδει την ποιότητα και την προσοχή που δίνει σε κάθε λεπτομέρεια. Μέσω ενός εύχρηστου λειτουργικού σχεδιασμού, δημιουργήσουμε έναν χώρο που αντανακλά την εικόνα της εταιρείας και που παρουσιάζει τα προϊόντα της.

Χρησιμοποιώντας το WordPress σε συνδυασμό με το WooCommerce, δημιουργήσαμε έναν εύχρηστο κατάλογο προϊόντων που διευκολύνει τους χρήστες να περιηγηθούν με άνεση και να βρουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν. Μέσω της χρήσης των κατάλληλων γραφικών στοιχείων και εικόνων, αναδείξαμε το brand και την φιλοσοφία του. Παράλληλα, έχοντας ως βάση τα πρότυπα WCAG 2.0, εξασφαλίσαμε ότι η ιστοσελίδα προσφέρει μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία περιήγησης για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων και αυτών με αναπηρία.

Η εταιρία Μπρέντας ιδρύθηκε το 1994 και δραστηριοποιείται στο χώρο των αντλιών, των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, την κατασκευή πυροσβεστικών συγκροτημάτων και συστημάτων επεξεργασίας νερού αντιπροσωπεύοντας δοκιμασμένα και επιλεγμένα προϊόντα από κορυφαίους οίκους του εξωτερικού με υψηλές προδιαγραφές.

Katakis

Το Project αυτό αποτελείται από τρία στάδια που αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη της συνεργασίας μας με τον όμιλο ΚΑΤΑΚΗΣ AUTOGROUP AE. Ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με τον όμιλο ΚΑΤΑΚΗΣ AUTOGROUP AE με την υποστήριξη και την κατασκευή ιστοσελίδας KATAKIS CARS. Στη συνέχεια, επεκτείναμε τη συνεργασία μας δημιουργώντας τα websites παρουσίασης για τους στόλους της Skoda και Seat, με στόχο την προβολή των μοντέλων τους με έναν σύγχρονο τρόπο και τη δημιουργία ενός πλήρως responsive website, εξασφαλίζοντας μια ομαλή εμπειρία πλοήγησης.
Το τρίτο βήμα αυτού του Project εστιάζεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας με νέες βελτιώσεις που αφορούν το UX & UI. Ειδικότερα, επικεντρωθήκαμε στην ανάδειξη του brand identity μέσω του custom web design. Χρησιμοποιήσαμε δυναμικά φίλτρα που προσαρμόζονται ανάλογα με την αναζήτηση του χρήστη και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων/αυτοκινήτων, προσφέροντας μία εξελιγμένη εμπειρία αγορών. Τέλος, πραγματοποιήθηκε μία custom υλοποίηση για το κομμάτι των προσφορών, που επιτρέπει στον κάθε πωλητή να συνδεθεί στο δικό του λογαριασμό, και να δημιουργήσει προσφορές που περιλαμβάνουν στοιχεία πελάτη, πληροφορίες του πωλητή και λεπτομέρειες του αυτοκινήτου (χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και περιγραφή).
Η όμιλος ΚΑΤΑΚΗΣ AUTOGROUP AE δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου από το 1956.

Aristotelis Megoulas

Σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε ένα σύγχρονο website το οποίο δεν αποτελεί απλώς μια πηγή πληροφοριών για το εστιατόριο και τον σεφ, αλλά είναι ένας διαδικτυακός προορισμός που προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία γαστρονομικής απόλαυσης και εκπαίδευσης. Μέσω του site, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν όλες τις λεπτομέρειες για το εστιατόριο, να ενημερωθούν για το μενού αλλά και να βρουν συνταγές του ίδιου του σεφ.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του site είναι το σύστημα κρατήσεων του εστιατορίου, που επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν εύκολα και γρήγορα κρατήσεις για γεύματα ή ειδικές εκδηλώσεις.

Ο Αριστοτέλης Μέγκουλας, ο οποίος μας εμπιστεύθηκε αυτό το Project, είναι σεφ – ιδιοκτήτης του εστιατορίου Pomo d’Oro Corfu. Με την πρωτοτυπία και την καινοτομία να τον χαρακτηρίζουν, έχει καταφέρει να διακριθεί στον χώρο.

Samaras Group

Οι επρόσωποι του ομίλου μας προσέγγισαν και μας ζήτησαν να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ένα website το οποίο θα αντανακλά την πρωτοποριακή προσέγγιση και την επαγγελματική φιλοσοφία της εταιρίας.

Αποδεχτήκαμε την πρόκληση και σχεδιάσαμε ένα custom website, με σύγχρονο χαρακτήρα. Επενδύσαμε στις κατάλληλες αποχρώσεις και εικόνες, εστιάζοντας στην ανάδειξη της επιχειρηματικής ταυτότητας, του επιπέδου τεχνογνωσίας και του εύρους των υπηρεσιών του ομίλου. Κατασκευάσαμε ένα πλήρως responsive website το οποίο να εξασφαλίζει μία άψοξη εμπειρία πλόγησης σε κάθε συσκευή προσφέροντας εύκολη πρόσβαση και χρήση στους επισκέπτες.

Ο Όμιλος Εταιρειών «Σαμαράς & Συνεργάτες» κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη και αρτιότερα στελεχωμένη μελετητική και συμβουλευτική ομάδα εταιρειών. Διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο 200 υπηρεσιών κάθε είδους και αντικειμένου, στον κλάδο της βιομηχανίας, των logistics, της ενέργειας, του τουρισμού, των υποδομών και του δημοσίου.

espa programme banner