Kasidis Bros

Η εταιρία Kasidis Bros μας ανέθεσε το σχεδιασμό και τη δημιουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού B2B website.
Μια από τις κύριες προκλήσεις αυτού του έργου ήταν ο μεγάλος όγκος των προϊόντων που χρειαζόταν να διαχειριστούμε και να οργανώσουμε με στόχο ένα σωστό και αποτελεσματικό αποτέλεσμα. Μέσω του custom web design, καταφέραμε να αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της εταιρίας. Εκτός από τον προσαρμοσμένο σχεδιασμό ιστοσελίδας, προσθέσαμε επίσης τα απαραίτητα φίλτρα και κατηγορίες προϊόντων, προκειμένου να διευκολύνουμε την αναζήτηση των πελατών και να τους παρέχουμε μια πιο ευχάριστη εμπειρία περιήγησης στον ιστότοπο. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν πλέον εύκολα να εντοπίζουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν ανάλογα με τις προτιμήσεις τους και τις ανάγκες τους.
Η εταιρεία Αφοί Κασίδη Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1988 με την επωνυμία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΙΔΗΣ και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των εξαρτημάτων και αναλώσιμων ειδών στο χώρο των υδραυλικών, ειδών υγιεινής και ειδών θέρμανσης.

Podilatorama

Η αποστολή μας για αυτό το έργο ήταν να επανασχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ένα εύχρηστο και λειτουργικό e-shop.

Ξεκινώντας από το custom web design, σχεδιάστηκε ένα eshop με βάση τις ανάγκες, το ύφος και τον στόχο της επιχείρησης, στοχεύοντας στην ανάδειξη του brand και των προϊόντων του. Συνεχίσαμε κάνοντας custom υλοποιήσεις, προκειμένου να για να βελτιωθεί η λειτουργικότητα και η εμπειρία του χρήστη. Κάποιες από τις Custom υλοποιήσεις περιλαμβάνουν, την πολυγλωσσική υποστήριξη για την ευκολία χρήσης σε διάφορες γλώσσες, τα προσαρμοσμένα tabs στις σελίδες των προϊόντων για καλύτερη παρουσίαση πληροφοριών, και τις διάφορες επιλογές πληρωμής. Επιπλέον, προσφέρονται ευέλικτες επιλογές παράδοσης και παρακολούθησης παραγγελιών, καθώς και εξειδικευμένες λειτουργίες για τη διαχείριση προϊόντων και πελατών. Με αυτές τις προσαρμοσμένες υλοποιήσεις, το κατάστημα παρέχει μια σύγχρονη και αποτελεσματική εμπειρία αγορών σε κάθε χρήστη.

Tο Podilatorama Bike Store συμπληρώνοντας δύο δεκαετίες παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης στον χώρο του ποδηλάτου, προσφέρει μοναδικές προτάσεις στην αγορά ποδηλάτου, ανταλλακτικών, εξαρτημάτων και ρουχισμού.

Brentas Reliable Water Solutions

Στόχος μέσω αυτού του Project ήταν να αναδείξουμε τα προϊόντα της εταιρείας Brendas με έναν τρόπο που να αποδίδει την ποιότητα και την προσοχή που δίνει σε κάθε λεπτομέρεια. Μέσω ενός εύχρηστου λειτουργικού σχεδιασμού, δημιουργήσουμε έναν χώρο που αντανακλά την εικόνα της εταιρείας και που παρουσιάζει τα προϊόντα της.

Χρησιμοποιώντας το WordPress σε συνδυασμό με το WooCommerce, δημιουργήσαμε έναν εύχρηστο κατάλογο προϊόντων που διευκολύνει τους χρήστες να περιηγηθούν με άνεση και να βρουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν. Μέσω της χρήσης των κατάλληλων γραφικών στοιχείων και εικόνων, αναδείξαμε το brand και την φιλοσοφία του. Παράλληλα, έχοντας ως βάση τα πρότυπα WCAG 2.0, εξασφαλίσαμε ότι η ιστοσελίδα προσφέρει μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία περιήγησης για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων και αυτών με αναπηρία.

Η εταιρία Μπρέντας ιδρύθηκε το 1994 και δραστηριοποιείται στο χώρο των αντλιών, των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, την κατασκευή πυροσβεστικών συγκροτημάτων και συστημάτων επεξεργασίας νερού αντιπροσωπεύοντας δοκιμασμένα και επιλεγμένα προϊόντα από κορυφαίους οίκους του εξωτερικού με υψηλές προδιαγραφές.

Welcome Stores

Σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε για την μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών, την Welcome Stores, μια προσαρμοσμένη πλατφόρμα χονδρικής παραγγελιοληψίας B2B και την συνδέσαμε με το εμπορικό της πρόγραμμα SoftOne. Η custom πλατφόρμα D2B της DWHITE έχει δημιουργηθεί για έργα με ιδιαίτερες ανάγκες και μεγάλη περιπλοκότητα.
Τα 87 καταστήματα Welcome Stores χρησιμοποιούν καθημερινά και απρόσκοπτα την πλατφόρμα μας, ενώ ταυτόχρονα δέχονται την παραγγελία τους στο ενοποιημένο εμπορικό πρόγραμμα της αλυσίδας χωρίς να χρειάζεται να την καταχωρήσουν ξανά.

Κατασκευάσαμε ένα σύγχρονο και υπερλειτουργικό e-shop το οποίο στόχο έχει να διευκολύνει τον επισκέπτη να ολοκληρώσει γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια τις ηλεκτρονικές αγορές του. Πραγματοποιήσαμε διασύνδεση των συστημάτων eshop – ERP επιτρέποντας την αυτόματη ενημέρωση και συγχρονισμό αποθήκης, πωλήσεων, λογιστηρίου, τιμολογιακών πολιτικών, κατάσταση παραγγελίας, καρτέλες πελατών κ.α. – η οποία γίνεται είτε σε πραγματικό χρόνο, είτε σε προκαθορισμένες χρονικές στιγμές και είναι αμφίδρομη. Η επικοινωνία είναι custom με το σύστημα ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας. Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων, η γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης καθώς και η πλήρης βελτιστοποίηση αποτέλεσαν τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία του e-shop.

Η Welcome Stores αποτελούμενη από καταστήματα με μεγάλη ιστορία στην εμπορία ηλεκτρικών, συνδυάζει την εμπειρία με την καινοτομία, και την προστασία με την ευελιξία μιας δυναμικής, οικονομικά υγιούς και καθαρά ελληνικής αλυσίδας.

Katakis

Το Project αυτό αποτελείται από τρία στάδια που αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη της συνεργασίας μας με τον όμιλο ΚΑΤΑΚΗΣ AUTOGROUP AE. Ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με τον όμιλο ΚΑΤΑΚΗΣ AUTOGROUP AE με την υποστήριξη και την κατασκευή ιστοσελίδας KATAKIS CARS. Στη συνέχεια, επεκτείναμε τη συνεργασία μας δημιουργώντας τα websites παρουσίασης για τους στόλους της Skoda και Seat, με στόχο την προβολή των μοντέλων τους με έναν σύγχρονο τρόπο και τη δημιουργία ενός πλήρως responsive website, εξασφαλίζοντας μια ομαλή εμπειρία πλοήγησης.
Το τρίτο βήμα αυτού του Project εστιάζεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας με νέες βελτιώσεις που αφορούν το UX & UI. Ειδικότερα, επικεντρωθήκαμε στην ανάδειξη του brand identity μέσω του custom web design. Χρησιμοποιήσαμε δυναμικά φίλτρα που προσαρμόζονται ανάλογα με την αναζήτηση του χρήστη και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων/αυτοκινήτων, προσφέροντας μία εξελιγμένη εμπειρία αγορών. Τέλος, πραγματοποιήθηκε μία custom υλοποίηση για το κομμάτι των προσφορών, που επιτρέπει στον κάθε πωλητή να συνδεθεί στο δικό του λογαριασμό, και να δημιουργήσει προσφορές που περιλαμβάνουν στοιχεία πελάτη, πληροφορίες του πωλητή και λεπτομέρειες του αυτοκινήτου (χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και περιγραφή).
Η όμιλος ΚΑΤΑΚΗΣ AUTOGROUP AE δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου από το 1956.

Aristotelis Megoulas

Σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε ένα σύγχρονο website το οποίο δεν αποτελεί απλώς μια πηγή πληροφοριών για το εστιατόριο και τον σεφ, αλλά είναι ένας διαδικτυακός προορισμός που προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία γαστρονομικής απόλαυσης και εκπαίδευσης. Μέσω του site, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν όλες τις λεπτομέρειες για το εστιατόριο, να ενημερωθούν για το μενού αλλά και να βρουν συνταγές του ίδιου του σεφ.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του site είναι το σύστημα κρατήσεων του εστιατορίου, που επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν εύκολα και γρήγορα κρατήσεις για γεύματα ή ειδικές εκδηλώσεις.

Ο Αριστοτέλης Μέγκουλας, ο οποίος μας εμπιστεύθηκε αυτό το Project, είναι σεφ – ιδιοκτήτης του εστιατορίου Pomo d’Oro Corfu. Με την πρωτοτυπία και την καινοτομία να τον χαρακτηρίζουν, έχει καταφέρει να διακριθεί στον χώρο.

Samaras Group

Οι επρόσωποι του ομίλου μας προσέγγισαν και μας ζήτησαν να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ένα website το οποίο θα αντανακλά την πρωτοποριακή προσέγγιση και την επαγγελματική φιλοσοφία της εταιρίας.

Αποδεχτήκαμε την πρόκληση και σχεδιάσαμε ένα custom website, με σύγχρονο χαρακτήρα. Επενδύσαμε στις κατάλληλες αποχρώσεις και εικόνες, εστιάζοντας στην ανάδειξη της επιχειρηματικής ταυτότητας, του επιπέδου τεχνογνωσίας και του εύρους των υπηρεσιών του ομίλου. Κατασκευάσαμε ένα πλήρως responsive website το οποίο να εξασφαλίζει μία άψοξη εμπειρία πλόγησης σε κάθε συσκευή προσφέροντας εύκολη πρόσβαση και χρήση στους επισκέπτες.

Ο Όμιλος Εταιρειών «Σαμαράς & Συνεργάτες» κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη και αρτιότερα στελεχωμένη μελετητική και συμβουλευτική ομάδα εταιρειών. Διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο 200 υπηρεσιών κάθε είδους και αντικειμένου, στον κλάδο της βιομηχανίας, των logistics, της ενέργειας, του τουρισμού, των υποδομών και του δημοσίου.

espa programme banner