Quantcast

Δημοσίευση Β’ Κύκλου της Δράσης «e-λιανικό» για την κατασκευή/αναβάθμιση e-shop

Προκηρύχθηκε ο Β’ Κύκλος του προγράμματος «e-Λιανικό» που αφορά την επιδότηση ανάπτυξης και διαχείρισης e-shop με διάστημα υποβολής προτάσεων 9/7-29/9/2021

 

Ημερομηνία Έναρξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: 9 Ιουλίου 2021 και ώρα 13:00

Ημερομηνία Λήξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00

 

Υποβάλλουν αίτηση υφιστάμενες (σύσταση έως 30/09/2019) και νεοσύστατες (σύσταση από 1/10/2019 ως 25/6/2021) επιχειρήσεις που:

 

✅Έχουν το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΔ 47 είτε ως ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα στην έδρα ή στο υποκατάστημα, είτε ως δραστηριότητα με τα μεγαλύτερα έσοδα

✅Διατηρούν Φυσικό Κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών

✅Έχει ανασταλεί η λειτουργία τους για τουλάχιστον μία ημέρα από 18/3/2020 και εφεξής

✅Έχουν υποστεί μείωση τουλάχιστον 20% στον κύκλο εργασιών τους κατά το 4ο τρίμηνο του έτους 2020 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του έτους 2019. Για τις νεοσύστατες η μείωση θα θεωρηθεί 100% στον κύκλο εργασιών τους.

✅Δεν έχουν ενταχθεί στον Α’ Κύκλο του προγράμματος «e-Λιανικό»

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το επιδοτούμενο πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις ένταξης

Κατεβάστε όλοκληρη την δημοσίευση της Δράσης εδώ

Γιατί στην DWHITE;

Προσφέρουμε 11 χρόνια επιτυχημένης πορείας και εμπειρίας στην κατασκευή και διαχείριση e-shop λιανικής – χονδρικής. Αυτή είναι και η εγγύηση ότι θα παραλάβετε έγκαιρα, ένα αξιόπιστο και λειτουργικό e-shop που θα ανταποκρίνεται απολύτα στις εταιρικές ανάγκες και στόχους σας.

Όμως, στην DWHITE η συνεργασία και η σχέση με τον πελάτη ΔΕΝ σταματάει με την παράδοση του έργου. Για εμάς, ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην συνεχή υποστήριξη και συμβουλευτική για να αντιμετωπίζονται έγκαιρα και αποτελεσματικά νέες απαιτήσεις και τεχνικά ζητήματα που τυχόν προκύπτουν. Άλλωστε, γνωρίζουμε καλά, ότι ένα ικανοποιητικό customer service στον κλάδο μας είναι η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό και ο λόγος που καθιστά τον πελάτη ευχαριστημένο. Είναι και ο λόγος που το έργο σας φθάνει στο επίπεδο που επιθυμείτε και το brand σας αποκτά την online εταιρική ταυτότητα που του αρμόζει.

Τέλος, για την σίγουρη επιτυχία της αίτησης, συνεργαζόμαστε με έμπειρους συμβούλους που μπορούν να αναλάβουν την σωστή διαχείριση και σύνταξη του φακέλου σας με σκοπό την ένταξη σας στο πρόγραμμα επιδότησης.

    Στοιχεία Εταιρείας

    Στοιχεία Υπεύθυνου Επικοινωνίας

    Σχόλια

    espa programme banner