Πλατφόρμα ηλεκτρονικών πωλήσεων eCommerce για της AS Company, με παράλληλη διασύνδεση αυτής με το εγκατεστημένο στην εταιρία Σύστημα Ενδοεπιχειρησιακού Σχεδιασμού (ERP)

Η DWHITE, ανέλαβε και υλοποίησε την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρίας AS Company στο διαδίκτυο. Πιο συγκεκριμένα, η DWHITE κατασκεύασε την πλατφόρμα (eCommerce) ηλεκτρονικής παρουσίας και πωλήσεων των προϊόντων της AS Company, με παράλληλη διασύνδεση αυτής με το εγκατεστημένο στην εταιρία Σύστημα Ενδοεπιχειρησιακού Σχεδιασμού (ERP). Διασύνδεση, η οποία αποτελεί ένα “must” εργαλείο σήμερα, εφόσον επιτυγχάνει άμεση επικοινωνία κι ενημέρωση του eCommerce με το σύστημα διαχείριση της αποθήκης και δίνει τη δυνατότητα καθολικής διαχείρισης από μία μόνο πλατφόρμα!

H AS Company είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες κατασκευής και διανομής παιχνιδιών. Τα σήματά της είναι από τα πλέον αναγνωρισμένα στην Ελλάδα και καλύπτουν όλο το φάσμα κατηγοριών παιχνιδιών, διαθέτοντας συνολικά πάνω από 1500 κωδικούς. Στα προϊόντα της, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται παιχνίδια βρεφικής και νηπιακής ηλικίας, επιτραπέζια, εκπαιδευτικά και καλλιτεχνικά παιχνίδια.

Έχοντας πραγματοποιήσει μία επιτυχημένη πορεία από την ίδρυσή της το 1990, έφερε στην ελληνική αγορά παιχνιδιού πρωτοποριακά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των καταναλωτών. Σήμερα η AS δραστηριοποιείται έντονα και στο κομμάτι του ηλεκτρονικού εμπορίου, εναρμονιζόμενη πλήρως με τις συνθήκες εξέλιξης του εμπορίου παγκοσμίως.

 

View Online: www.astoys.gr

espa programme banner